Zásady ochrany osobních údajů

Jsme společnost

Mario Glombek

IČ: 09519394

DIČ: CZ9906075586

se sídlem: Náves 288, 735 61 Chotěbuz

kontaktní údaje:

email   info@galaxiekratomu.cz

telefon: +420 605 718 518

www.galaxiekratomu.cz

(dále jen „prodávající“)

Provozujeme e-shop na webových stránkách https://www.galaxiekratomu.cz/

Pro poskytování prodeje našeho sortimentu, zpracovávání objednávek, zlepšování fungování E-shopu a provoz našich webových stránek zpracováváme některé osobní údaje.

Zpracování osobních údajů upravuje zejména nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 ze dne 27. dubna 2016 o ochraně fyzických sobo v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) („GDPR“)

I. Zpracování osobních údajů

  1. Zpracování osobních údajů v případě použití kontaktního formuláře

Pokud poptáváte naše produkty a služby, budeme pracovat s vašimi kontaktními údaji, které nám sdělíte, hlavně prostřednictvím poptávkového formuláře. Jsou to: Jméno, Příjmení a E-mail

     Z jakého důvodu?

            Díky těmto údajům Vás můžeme kontaktovat, správně oslovit a odpovědět tak na Vaší otázku

            Na základě jakého právního důvodu?

Jedná se o zpracování na základě čl. 6 odst. 1 písm. b) GDPR – jednání o smlouvě, resp. provedení opatření před uzavřením smlouvy na vaši žádost.

            Jak dlouho budeme osobní údaje zpracovávat?

Pokud nenavážeme další spolupráci, vaše data budeme zpracovávat nejdéle po dobu zpracovávání vašeho požadavku na základě kterého byl využit poptávkový formulář od naší poslední komunikace.

  1. Zpracování osobních údajů v případě nákupu

Pokud u nás nakoupíte, budeme pracovat s údaji, které nám vyplníte. Jsou to hlavně fakturační údaje a doručovací: jméno, příjmení, adresa, kontaktní údaje jako je E-mail a telefon Dále pak případná poznámka k objednávce.

     Z jakého důvodu?

Osobní údaje potřebujeme zpracovat, abychom splnili naši smlouvu – dodali vám naše zboží. Přes kontaktní údaje s vámi budeme také komunikovat ohledně stavu vaší objednávky, případně ohledně reklamací nebo vašich dotazů.

Osobní údaje budeme dále zpracovávat pro splnění našich povinností, které nám plynou ze zákona (hlavně pro účetní a daňové účely, případně pro vyřízení reklamací a jiné).

            Na základě jakého právního důvodu osobní údaje zpracováváme?

Jedná se o zpracování na základě čl. 6 odst. 1 písm. b) GDPR – plnění smlouvy a čl. 6 odst. 1 písm. c) GDPR – plnění naší právní povinnosti.

            Jak dlouho budeme osobní údaje zpracovávat?

  • Po dobu plnění naší služby a poté po dobu nezbytnou k výkonu práv a povinností vyplývajících ze smluvního vztahu mezi Vámi a správcem a uplatňování nároků z těchto smluvních vztahů (po dobu 15 let od ukončení smluvního vztahu) od posledního poskytnutí takové služby nebo dodání zboží.

II. Kdo se k datům dostane?

Vaše data zůstanou u nás. Přesto pro nás pracují některé společnosti nebo jiné osoby, které se k datům dostanou proto, že nám pomáhají s chodem našeho e-shopu. Jsou to:

  • provozovatel e-shopové platformy WooComerce (společnost Shoptet a.s., se sídlem Dvořeckého 628/8, Břevnov, 169 00, Praha 6, IČ 289 35 675, společnost je zapsaná u Městského soudu v Praze, oddíl B vložka 25 395)
  • společnosti podílející se na expedici zboží Česká pošta, s.p., Politických vězňů 909/4, 225 99 Praha 1
  • poskytovatel e-mailingové služby Provozovatelem služby je společnost INTERNET CZ a.s., IČ 26043319, se sídlem Ktiš č. p. 2, okres Prachatice, PSČ 384 03, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném u Krajského soudu v Českých Budějovicích v odd. B vl. 1245.

       Vaše osobní údaje se dále mohou dostat k těmto dalším subjektům

Osobní údaje zpracováváme pouze na území Evropské unie.

III. Co byste dál měli vědět

V naší společnosti nemáme jmenovaného pověřence pro ochranu osobních údajů.

V naší společnosti nedochází k rozhodování na základě automatického zpracování či profilování.

Pokud byste měli k osobním údajům otázky, kontaktujte nás na e-mailové adrese info@galaxikratomu.cz nebo zavolejte na tel. č. 605718518 a rádi Vám Vaše dotazy zodpovíme

IV. Používání souborů cookies

Cookies jsou textové soubory obsahující malé množství informací, které se při návštěvě našich webových stránek stahují do Vašeho zařízení. Soubory cookies se následně při každé další návštěvě odesílají zpět na webovou stránku nebo jinou webovou stránku, která je rozpozná. 

Soubory cookies plní různé úlohy, například umožňují efektivní navigaci mezi webovými stránkami, zapamatování si Vašich preferencí a celkově zlepšují zkušenost uživatele. Dokážou také zajistit, aby reklamy zobrazované on-line byly lépe přizpůsobené Vaší osobě a Vaším zájmům.

Na webových stránkách používáme následující cookies:

  • Nezbytné cookies: jsou zapotřebí k provozu webových stránek, umožňují například přihlásit se do zabezpečených částí stránek a další základní funkčnosti stránek. Tato kategorie cookies se nedá zakázat.

Technický název

Vydavatel

Účel o popis cookies

Doba trvání

Měřící cookies

Google   analytics

umožňuje vlastníkům webových stránek získávat statistická data o uživatelích svého webu.

        26 měsíců

Reklamní cookies

Google ads

  • Do souborů cookie mohou být ukládána nastavení uživatelů platná pro určité webové stránky a někdy lze pomocí nich sledovat, jakým způsobem se uživatelé na webové stránky dostávají a jak s nimi pracují.
  • Google používá soubory cookie různými způsoby. Remarketing a služba Google Analytics pomocí těchto souborů zajišťují například zobrazování reklam a neplacených záznamů produktů nebo měření vašeho úspěchu.
  • Soubory cookie používá i funkce Měření konverzí služby Google Ads. Tato funkce přidává při kliknutí na reklamu nebo zápis na počítač příslušného uživatele soubor cookie, pomocí nějž pak měří tržby a další konverze, kterých jste díky svým reklamám dosáhli.
  • Soubory cookie mohou být někdy příčinou problémů s přihlašováním do účtu Google Ads nebo s navigací v rámci účtu. V takové situaci je nejlepším řešením vymazat mezipaměť a soubory cookie uložené v internetovém prohlížeči.

30 dní

 

Ssupp.vid

Hlavním účelem této cookie je identifikace návštěvníků Vašich webových stránek. Na základě toho můžeme při opětovném načtení stránky spárovat návštěvníka s konverzaci. Díky tomu probíhající konverzace nezmizí ani po opětovném načtení stránky, tudíž návštěvníci mohou pokračovat tam, kde skončili.

Tato cookie nám tedy umožňuje zobrazit zdroj, informace o prohlížeči a počet návštěv, které jsou uvedeny v informacích o návštěvníkovi v Dashboard.

6 měsíců

       
       
       
  • Analytické/statistické cookies: umožňují nám například rozpoznat a zjistit počet návštěvníků a sledovat, jak naši návštěvníci používají webové stránky. Pomáhají nám zlepšovat způsob, jakým stránky fungují, například tak, že umožňují uživatelům snadno najít to, co hledají. Tyto soubory spouštíme pouze s Vaším předchozím souhlasem.
  • Reklamní cookies:používají se ke sledování preferencí a umožňují zobrazit reklamu a další obsah, které nejlépe odpovídají vašemu zájmu a online chování. Tyto soubory spouštíme pouze s Vaším předchozím souhlasem.

Upozorňujeme, že třetí strany (včetně např. poskytovatelů externích služeb) mohou rovněž používat cookies a/nebo přistupovat k údajům shromažďovaným cookies na webových stránkách.

Používané soubory cookies:

Další informace o cookies a jejich aktuální seznam naleznete prostřednictvím jednotlivých internetových prohlížečů, nejčastěji v položce Nástroje pro vývojáře.

Souhlas může být vyjádřen prostřednictvím zaškrtávacího políčka obsaženého v tzv. cookie liště. Soubory cookies můžete i následně v nastavení svého internetového prohlížeče odmítnout, nebo si nastavit užívání jen některých.

Další informace o správě cookies v jednotlivých prohlížečích naleznete na následujících odkazech:

V. Vaše práva v souvislosti se zpracováním osobních údajů

Nařízení GDPR vám dává mimo jiné právo obrátit se na nás a chtít informace, jaké vaše osobní údaje zpracováváme, vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a nechat je aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení zpracování, můžete požadovat kopii zpracovávaných osobních údajů, požadovat po nás v určitých situacích výmaz osobních údajů a v určitých případech máte právo na jejich přenositelnost. Proti zpracování na základě oprávněného zájmu lze vznést námitku.

Pokud si myslíte, že s daty nenakládáme správně, máte právo podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů, případně se se svými nároky obrátit na soud.

Tyto podmínky jsou účinné od 1.3.2021

Nákupní košík