Rozpálili jsme pec a pořádně vám to opepřili! K pečení dozlatova a dokřupava jsme zvolili mix kešu a pekanových ořechů, které v naší peci lahodně zkřehnou a každé sousto je tak...
Prý mnozí stále nevědí, jak chutná česnek medvědí! To byl k činu hec - rozpálíme pec. Poznejte rafinovou chuť kombinace česneku setého a česneku medvědího.
Pokud patříte do skupiny gurmánů, kteří se vyhýbají palivému, ale jemně uzená chuť u vás boduje, nechte se zlákat sladkou červenou paprikou a jemně uzenou chutí.
Zamilovali jsme se do kombinace jogurtové čokolády s prachem z mrazem sušených jahod. Zamilovali jsme se také do pěkně vypečených preclíků. A vy se teď zamilujete do spojení...
Takové banánky v čokoládě jste ještě nekřupali. Zralé a slaďounké banány jsme nejdříve proměnili v křupavou dobrotu procesem lyofilizace, tedy sušením mrazem a pak jsme je...
Andělsky bílá, nebesky dobrá! Splnili jsme přání milovníků kokosových vajíček a naplnili jimi také pytlíky! Vychutnejte si pražené mandličky v bílé čokoládě posypané strouhaným...
ž jste to slyšeli? Černý a bílý sezam to spolu pečou v Mixit! A rozhodně to není neslané. Postará se o to růžová hrubozrnná sůl! Vypečená kombinace kešu a pekanových ořechů je...
Mámééé radost, že jsmééé pro vás připravili chuťovku v podobě teplem sušeného kozího sýra. Toto pohoštění potěší celou vaši rodinu, ale i vaše známééé. Pochutnejte si na 100%...
Řekněte sýr a ochutnejte naši gurmánskou novinku. Teplem sušené sýry White Cheddar a Red Leicester jsou anglická sýrová delikatesa určená pro labužníky jakéhokoliv věku. Tubus...
Ochutnejte Crème boule, ve francouzském překladu to jsou doslova krémové koule, které pod lahodnou vrstvou výběrových datlí a kakaa skrývají sametový krém z piemontských...
Ochutnejte Crème boule, ve francouzském překladu je to doslova krémová koule, která pod lahodnou vrstvou výběrových datlí a kokosu skrývá sametový krém z piemontských lískových...
Na začátku byl preclík. Preclík pěkně vypečený, jemně solený a křupavý. A pak přišla na řadu čokoládová kouzla. Čarovali jsme s bílou čokoládou a vanilkou. Každý preclík jsme...
Povíme vám pohádku o perníkovém mix(it)u… Žil byl preclík, který spadnul do mléčné čokolády a perníkového koření. Z téhle šlamastyky ho vytáhlo jablíčko spolu s mandlemi a s...
Sladká přání se špetkou soli byla vyslyšena! Mixit vajíčka se slaným karamelem naplnila nově celý tubus. Hra na Popelku se nekoná, je konec pracného hledání vaší oblíbené...
Na začátku byl preclík. Preclík pěkně vypečený, jemně solený a křupavý. A pak přišla na řadu čokoládová kouzla. Čarovali jsme s hořkou čokoládou s nejméně 49 % kakaové sušiny.
Na začátku byl preclík. Preclík pěkně vypečený, jemně solený a křupavý. A pak přišla na řadu čokoládová kouzla. Preclíky jsou s bílou čokoládou se slaným karamelem. Každý...
Do mixu za sebou tři preclíky jdou! Nejdřív si ale dají čokoládovou koupel. Pro tyto vypečené preclíky byla vybraná lázeň z mléčné a hořké čokolády a nechyběla ani lázeň z bílé...
Přivítejte Crème boule, ve francouzském překladu je to doslova krémová koule, která pod lahodnou vrstvou výběrových datlí a prachu z mrazem sušených jahod skrývá sametový...
Čertifikovaná pochoutka sezony. :-) V Čertovském nadělení do kapsy najdete uhlíky tmavé čokolády. Nebojte se, není to opravdové uhlí, i když je černé jako svědomí zlobidel. :-)...
Kouzlo je ve vůni! Ještě než křupnete do vypečených oříšků, ucítíte vůni rozmarýnu a osvěžující tóny citronové trávy. Když se vám na jazyku spojí vše dohromady, budete vědět, že...