Rybízák - Jahoďák 0,75l 11,5%alk.
Kód: 87/3G44
.png?651827b6)
.png?65182511)

Detailní popis produktu
O Jahoďáku
Alkohol a jahody, tahle kombinace šla vždycky dohromady. Hříšně sladká chuť a vůně se neztratila ani při výrobě Jahoďáku. A tak se na vás po odhození korku vyvalí boží aroma. Jeden lok bude střídat druhý, ani se nenadějete a celá láhev bude fuč.
Jak pít jahodové víno
Jahoďák pijte jednoduše dle libosti. Nejvíc si ho vychutnáte, když bude parádně vychlazený.

Je skvělý jako aperitiv k jídlu na rozvinutí chutí pokrmu, i jako digestiv po vydatném jídle. Pokud vás bude honit mlsná, sklenka Jahoďáku vaše chutě uspokojí stejně jako tabulka čokolády.
V létě podle nás nedáte tenhle růžový klenot z ruky. S pár kostkami ledu nebo jako vinný střik dokonale osvěží a je perfektní ingrediencí pro přípravu míchaných alkoholických koktejlů (třeba místo brusinkové šťávy nebo grenadiny). Stejně jako Maliňák ho stačí smíchat se sodou a ledem. Není to velká věda, ale efekt je neskutečný! Žádná dáma neodolá.
Víno z jahod pasuje k jídlům, které potřebují sladký přeliv nebo omáčku. S jahodovou sklenkou si dejte tvarohové knedlíky, cheesecake, čokoládový dort, puding nebo panna cottu. Víno bodne i ke slaným pokrmům. Nám chutná k zeleninovému salátu nebo k červenému grilovanému masu.
DE
Balení, skladování a trvanlivost
Toto víno doporučujeme skladovat v chladu a temnu – přímé slunce mu nesvědčí. Doba skladování je 12 měsíců od data doručení. Otevřená láhev vydrží v lednici i několik dní, ale po otevření doporučujeme vypít co nejdříve, abyste se neošidili o všechny ty skvělé chutě a vůně.
| Trvanlivost: | 1 rok, po otevření týden v lednici | 
|---|---|
| Chuť: | Polosladké | 
| Země původu: | Česká republika 🇨🇿 | 
| Obsah alkoholu: | 11,5% obj. | 
| Složení: | zbytkový cukr, Jahody: 50% | 
| Objem: | 0,75l | 
| Balení: | Skleněná lahev | 
| Uzávěr: | Korek | 
| Výrobce: | Rybízák s.r.o. | Sládkova 372 | Ostrava | 
Doplňkové parametry
| Kategorie: | Nápoje a Elixíry | 
|---|---|
| Hmotnost: | 1.24 kg | 
| EAN: | 8595702500054 | 
Diskuze
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
