ŠVESTKOVÁ CHILLI OMÁČKA 260 ML
Kód: 3882
.png?651827b6)
.png?65182511)

Související produkty
Originální bylinná energie Přírodní energetický nápoj Erebos Original polaská chuťové pohárky nezaměnitelnou a jemnou chutí sedmi povzbuzujících bylin. Navíc přirozeně dodá...
Konopný energizující nápoj, který rozhodně nakopne!
Matcha je jemný prášek z mladých lístků zeleného čaje z Japonska.My jsme z ní udělali limonádu s bio mandarinkovou šťávou ze Sicílie a dosladili jen jablkem.
Ananas a máta: Osvěžující twist, co probudí smysly. Letní vibe v každém srku, yeah!
Hořká vzpruha Erebos Bitter je přesně ta hořká zkušenost, kterou si v každodenním shonu vychutnáte rádi. Výjimečné složení se speciálními bylinami a kořením dodává nápoji...
Citronáda s velkým C.Vyrobená z bio sicilských citronů, jemně doslazená jablečnou šťávou.Použili jsme šťávu i kůru z citronů, díky kterým je limonáda aromatická a...
Limitovaná Crème boule s krémem à la vaječný likér – bez alkoholu, vajec a lepku, plná vánočního koření. Ideální pro sváteční mlsání i pro děti.
Osvěžující nápoj s přírodní šťávou z českých rakytníkových sadů, který v sobě spojuje vysoký obsah vitaminu C a antioxidanty, podporující imunitu a zdraví pokožky. Jeho...
Detailní popis produktu
Pálivost
Vysoká
Použití v kuchyni
Jednou z obrovských předností švestkové chilli omáčky je fakt, že se hodí naprosto ke všemu. Ať už hostíš masožravce nebo vegetariána, omáčka sedne všem. A jak je to možné? Hraje totiž jak s masem, tak s nejrůznějšími sýry. Jedna omáčka a tak široké využití! To je HOT CHIP švestková chilli omáčka.
Prémiové složení
V téhle omáčce najdeš jen to, co do ní skutečně patří. Žádné éčka, žádná dochucovadla. Veškeré použité ingredience jsou pečlivě vybírány a ručně zpracovány. Vždyť kvalita je základem jedinečné chuti!
Kombinace surovin, kterou jen stěží překonáš
Každé maso nebo sýr si zaslouží pořádnou omáčku, která je posune někam dál. A to nejlépe do světa skvělé chuti a pikantnosti. A pak nás to napadlo! Co takhle spojit sladké, šťavnaté švestky, cibuli, skvělé červené víno a drsnou chilli papričku jménem Bhut Jolokia?
Plíživý útok kobry
Tuto omáčku si prostě zamiluješ. Jsme si tím jistí, protože o její pálivost se nestará nikdo menší než proslulá chilli paprička Bhut Jolokia. Ta má ovocnou chuť, která do omáček skvěle padne, ale současně si na tebe počíhá jako kobra, zakousne se a už nepustí.
Složení
Švestková povidla (57 % – švestky, cukr, jablečná dřeň jako zdroj přírodního pektinu, kyselina citronová), cibule, červené víno (27 %) obsahující siřičitany, česnek, ocet kvasný jablečný, jedlá sůl, slunečnicový olej, pitná voda, směs koření, sušené chilli papričky odrůdy Bhut Jolokia (0,17 %).
Hmotnost
260 g
Doplňkové parametry
| Kategorie: | Chilli |
|---|---|
| Hmotnost: | 0.5 kg |
| EAN: | 8594205490107 |
Habanero se bezesporu řadí k těm oblíbenějším chilli paprikám. Pochází z Karibiku a je to znát! V jejich chuti najdeš exotické tóny kokosu, papáji, žlutého melounu nebo...
Tak jako na smažený řízek patří citron, tak na sušené hovězí patří limeta a chilli! Když všechno vyvážíš do harmonického poměru, vyjde ti sušené maso, u kterého budeš ještě...
Tyhle výrazně žluté papričky z hlubin Amazonie dodají tvým pokrmům intenzivní pálivost. Pokud to s nimi nepřeženeš, budeš si moct vychutnat také jejich příjemnou ovocnou chuť s...
Cítíte to? To je vůně Karibiku, která se ukrývá v každém balení těchto vloček. Koření z této papričky se těší velké oblibě a je to naprosto pochopitelné. Ideální pálivost,...
Arašídy v chipotle těstíčku tě okouzlí nejen svým prvkem křupnutí, ale také střední pálivostí a jedinečnou chutí. Za tu vděčí papričce chipotle, která vzniká uzením na pekanovém...
Tak tohle tě jednoznačně vystřelí z kalhot! Kombinace chilli papriček Habanero a Bhut Jolokia je něco, o čem se ti bude zdát ještě dlouho po posledním soustu! Široké využití,...
Chuť tropického ovoce a chilli? To je zážitek, který prostě musíš prožít! Čerstvé mango, chilli vysoké kvality a dokonalý džem je na světě. A jestli se máš bát? Rozhodně ne! Obě...
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
